Sanggahan lan dhukungan kanggo ngowahi basa sing kuwat. Luwih seneng nganggo basa Inggris .

Net DNBC

Ndhaptar ing dhaptar paling dhuwur saka panyedhiya layanan finansial kelas paling dhuwur ing Eropa, DNBCnet nyedhiyakake layanan efisien kanggo mbukak kabeh akun IBAN saiki. Cara pambayaran tanpa tunai Euro alternatif sing nggawe kelayakan nggawe lan nampa pembayaran digital nganggo SEPA sing paling aman lan Transfer Internasional eksklusif kanggo mbantu klien ngatasi kebutuhan perbankan sing rumit.

Internet Banking nganggo net DNBC

Login

Layanan Kita

Napa Pilih Kita?

Low cost

Murah regane

  • Biaya lan kurs sing murah dituduhake ing wiwitan.
  • Biaya pengiriman dhuwit mudhun nganti 90%.
  • Jumlah sing tepat sing ditampa dening panampa bakal dingerteni nalika sampeyan ngatur transfer.
Fast

Cepet

  • Pengiriman uang kanthi cepet kanthi biaya paling murah.
  • Gerbang pembayaran sing cerdas & sederhana.
  • Teks SMS bakal tetep anyar karo transaksi sampeyan kanthi online, 24/7.
Reliably secured and trusted

Aman lan dipercaya

  • SSL / enkripsi data TLS & cloud.
  • Lembaga keuangan berlisensi sing duwe markas besar ing Lithuania.
  • Dipercaya global kanthi nyedhiyakake layanan kanggo luwih saka 132 negara.
Simple & Convenient

Sederhana & Trep

  • Ora awis maneh, ora antri maneh.
  • Kasedhiya ing akeh piranti elektronik.
  • Antarmuka sing grapyak, ora prelu dikunjungi, saiki kita kudu ngrewangi.

Promosi Promosi

Paket Elit: Biaya Pangopènan Akun Bulanan 50% - Solusi Kanggo Pelanggan Individu Anyar

TAWARAN KHUSUS: Biaya Pembukaan Akun Gratis - Ngirit 550 € Kanggo Bisnis Sampeyan Saiki

(Kadaluwarsa) Rasakake gratis biaya manajemen akun 03 wulan nalika mbukak akun Pribadi lan Perusahaan nganggo DSBC Financial Europe!

Kemitraan & Perantara

Program Referensi

  • Dadi referrer sampeyan kanthi 3 langkah sederhana lan entuk hadiah awis nganti € 250 kanggo saben 03 klien sing sampeyan kenalake. Program kasebut ditrapake kanggo DNBC Financial Group sing nggunakake akun Pribadi lan Perusahaan.
  • Liyane ngrujuk, Luwih entuk!

Program Kemitraan

Kita nutupi pasar kanthi jaringan bisnis lan mitra profesional sing saya akeh sing ndhukung kanthi efisiensi, penjualan, lan pemasaran. Entuk komisi rujukan € 510 kanggo saben 03 klien Pribadi lan Perusahaan saiki!

Publikasi Publikasi

Mbangun lan nuwuhake hubungan kanggo bisnis B2B

Waca liyane

Sistem keamanan DSBC siyap kanggo sarat PSD2 SCA

Aplikasi seluler DNBCnet: Tutul banjur Transfer

Ilmu minangka pertahanan paling apik tumrap kejahatan cyber lan penipuan

Babagan awake dhewe

Kita mesthi bangga dadi Institusi Keuangan sing berpengalaman ing pasar pambayaran finansial global.

Kita nyedhiyakake Layanan Transfer Dhuwit Internasional Paling Apik. DNBC Financial Group bisa nulung sampeyan nganggo cara pembayaran sing beda-beda, manawa akun pribadhi utawa akun bisnis.