Тешка линија dhujhd Customer Services: +370 5240 5555
Одрекување и поддршка за да го уредиме вашиот силен јазик. Претпочитаат на англиски јазик .

Мрежа на DNBC

Рангиран на врвот на листата на највисоки даватели на финансиски услуги во Европа, DNBCnet обезбедува ефикасни услуги за отворање на тековни сметки на IBAN се-во-едно. Алтернативен метод за безготовинско плаќање во евра што создава изводливост за правење и примање дигитални плаќања со најсигурниот СЕПА и ексклузивен меѓународен трансфер за да им помогне на клиентите да се справат дури и со сложените банкарски потреби.

Интернет банкарство со нето DNBC

Логирај Се

Нашите услуги

Зошто да не изберете нас?

Low cost

Ниска цена

 • Нашите ниски провизии и курсеви се прикажани однапред.
 • Трошоците за дознака се намалија до 90%.
 • Точната сума добиена од вашиот примател ќе биде позната додека го поставувате вашиот трансфер.
Fast

Брзо

 • Брз дознака со најниска цена.
 • Паметен и едноставен портал за плаќање.
 • СМС-текстот ќе биде во тек со вашите трансакции преку Интернет, 24/7.
Reliably secured and trusted

Безбеден и доверлив

 • SSL / TLS криптирање и податоци за облак.
 • Лиценцирана финансиска институција со седиште во Литванија.
 • Доверба на глобално ниво со обезбедување услуги за над 132 земји.
Simple & Convenient

Едноставно и практично

 • Нема повеќе готовина, нема повеќе редици.
 • Достапно на многу електронски уреди.
 • Пријателски интерфејс, нема потреба од посета, ние сме тука да помагаме деноноќно.

Промоција Промоција

Елитен пакет: 50% попуст за месечна такса за одржување сметка - решение за нови индивидуални клиенти

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА: Бесплатна такса за отворање сметка - заштедете 550 евра за вашиот бизнис денес

(Истечено) Уживајте во бесплатниот надомест за управување со сметките од 03 месеци кога отворате лична и корпоративна сметка со DSBC Financial Europe!

Партнерство и посредници

Програма за упатување

 • Станете наш упатувач во 3 едноставни чекори и заработете готовина до 250 евра на секои 03 клиенти што ќе ни ги претставите. Програмата важи за DNBC Financial Group кои ги користат нашите лични и корпоративни сметки.
 • Повеќе повикување, повеќе заработка!

Програма за партнерство

Ние го покриваме пазарот со постојано растечка мрежа на деловни и професионални партнери кои активно ги поддржуваме во однос на ефикасноста, продажбата и маркетингот. Заработете до 510 евра провизија за упатување на секои 03 лични и корпоративни клиенти денес!

Публикации Публикации

Градење и поттикнување на односи за деловните активности во Б2Б

Прочитај повеќе

Безбедносниот систем на ДСБЦ е подготвен за барањата на ПСД2 СЦА

Мобилна апликација DNBCnet: Допрете и префрлете

Знаењето е најдобра одбрана од компјутерски криминал и измама

За нас

Секогаш сме горди што сме искусна финансиска институција на глобалниот пазар на финансиски плаќања.

Ги обезбедуваме најдобрите услуги за меѓународен трансфер на пари. DNBC Financial Group може да ви помогне со различни начини на плаќање, без разлика дали се работи за лична или деловна сметка.