Mohoni dhe na mbështesni për të redaktuar gjuhën tuaj të fortë. Preferoni në anglisht .

Rrjeti DNBC

Duke u renditur në listën kryesore të ofruesve të shërbimeve financiare të klasit më të lartë në Evropë, DNBCnet ofron shërbime efikase për hapjen e llogarive të gjithanshme në IBAN. Një metodë alternative pagese pa para në euro që krijon realizueshmërinë e bërjes dhe marrjes së pagesave dixhitale me SEPA -n më të siguruar dhe Transferin Ndërkombëtar ekskluziv për të ndihmuar klientët të trajtojnë edhe nevojat komplekse bankare.

Internet Banking me rrjetin DNBC

Identifikohu

Shërbimet tona

Pse na zgjodhet ne?

Low cost

Çmim i ulët

 • Tarifat dhe kurset e këmbimit tonë të ulët janë treguar paraprakisht.
 • Kostoja e dërgesave ulet deri në 90%.
 • Shuma e saktë e marrë nga marrësi juaj do të dihet kur vendosni transferimin tuaj.
Fast

Shpejt

 • Remitancë e shpejtë me koston më të ulët.
 • Portë inteligjente dhe e thjeshtë pagese.
 • Teksti SMS do të mbajë të azhurnuar me transaksionet tuaja në internet, 24/7.
Reliably secured and trusted

Të sigurt dhe të besuar

 • Kriptimi SSL / TLS dhe të dhënat e reve.
 • Një institucion financiar i licencuar me seli në Lituani.
 • Të besuar globalisht duke ofruar shërbime për mbi 132 vende.
Simple & Convenient

E thjeshtë dhe e përshtatshme

 • Nuk ka më para, nuk ka më radhë.
 • Në dispozicion në shumë pajisje elektronike.
 • Ndërfaqe miqësore, nuk ka nevojë të vizitohet, ne jemi këtu për të ndihmuar gjatë gjithë kohës.

Promovimi Promovimi

Paketa Elite: 50% zbritje Tarifa Mujore e Mirëmbajtjes së Llogarisë - Një zgjidhje për klientët e rinj individualë

OFERTA SPECIALE: Tarifa falas e hapjes së llogarisë - Kurseni 550 € për biznesin tuaj sot

(Skaduar) Gëzoni falas 03 muaj të tarifës së menaxhimit të llogarisë kur hapni një llogari Personale dhe të Korporatave me DSBC Financial Europe!

Partneritet & Ndërmjetës

Program referimi

 • Bëhuni referuesi ynë në 3 hapa të thjeshtë dhe fitoni deri në € 250 shpërblim në para për çdo 03 klientë që na prezantoni. Programi zbatohet për klientët DNBC Financial Group të cilët po përdorin llogaritë tona personale dhe korporative.
 • Më shumë referime, Më shumë fitime!

Programi i Partneritetit

Ne e mbulojmë tregun me një rrjet gjithnjë në rritje të partnerëve të biznesit dhe profesionistëve që ne i mbështesim në mënyrë aktive në drejtim të efikasitetit, shitjeve dhe marketingut. Fitoni deri në 510 € komision referimi për çdo 03 klientë personalë dhe korporativë sot!

Publikimet Publikimet

Ndërtimi dhe nxitja e marrëdhënieve për bizneset B2B

Lexo më shumë

Sistemi i sigurisë i DSBC është gati për kërkesat e PSD2 SCA

Aplikacioni celular DNBCnet: Prekni dhe transferoni

Dituria është mbrojtja më e mirë kundër krimit kibernetik dhe mashtrimit

Rreth Nesh

Ne jemi gjithmonë krenarë që jemi një Institucion Financiar me përvojë në tregun global të pagesave financiare.

Ne ofrojmë shërbimet më të mira të transfertave ndërkombëtare të parave. DNBC Financial Group mund t'ju ndihmojë me mënyra të ndryshme pagese, pavarësisht nëse është një llogari personale ose një llogari biznesi.